Főoldal » Termékek
A Fellowes iratmegsemmisítők maximális védelmet nyújtanak az adatlopás ellen, és megkönnyítik cég számára a bizalmas dokumentumok kezelésére vonatkozó szabályok betartását. A Fellowes a legkisebb személyi iratmegsemmisítőktől a nagy teljesítményű gépekig széles termékválasztékkal áll az Ön rendelkezésére, bármilyen irodai, vagy otthoni környezetbe szeretne iratmegsemmisítőt vásárolni.
A laminálás során a dokumentumra kerülő műanyag bevonat nem csak tartósabbá teszi azt, hanem lényegesen jobb minőséget, professzionálisabb külsőt is kölcsönöz annak. A laminálás kiemeli a színeket és a kontrasztot, a laminált dokumentum pedig ellenáll az ujjlenyomatoknak, nedvességnek, gyűrődésnek. Célszerű laminálni prezentációk kinyomtatott oldalait, ajánlatok fedőlapjait, gyakran használt dokumentumokat, melyeket szeretne hosszabb távon megőrizni.
A kiváló minőségű műanyag és fém spirálozó gépek, hőkötő gépek, valamint azok kellékanyagainak (spirálok, elő- és hátlapok, hőkötő borítók) széles választéka segíti vásárlóinkat abban, hogy kinyomtatott dokumentumaikat ízlésesen kötetbe rendezzék. A Fellowes gépekben rejlő egyedülálló technológiák még egyszerűbbé, gyorsabbá, biztonságosabbá teszik a velük való munkavégzést, kellékanyagaink pedig hosszú távú, tartós minőséget biztosítanak vásárlóink számára.
A Fellowes görgős és karos vágógépek minden igényt kielégítenek a nagy mennyiségű dokumentum egyszerre történő vágásától a nagy precizitást igénylő feladatokig egyaránt. A Fellowes vágógépekben található számtalan, egyedülálló innovatív megoldásnak köszönhetően Ön sokkal egyszerűbben és biztonságosabban végezheti munkáját, mint más vágógép esetében. Így időt takaríthat meg és elkerülheti a vágógépek használata során véletlenül bekövetkező baleseteket.
A Fellowes irodai ergonómiai megoldásai egészségesebb, hatékonyabb munkakörnyezet megteremtésével segítenek megőrizni az Ön és kollégái egészségét, valamint csökkenteni a számítógépes munkavégzés kockázatait, és azok káros következményeit. Termékeink használatával nem csak otthon és az irodában végezheti kényelmesebben munkáját, de számtalan kiegészítőnkkel segítjük munkáját akkor is, ha Ön útközben dolgozik számítógépén.
A Fellowes képernyő- és kijelzővédő fóliák tökéletes védelmet nyújtanak mobil eszközeinek. A Statikusan tapadó fóliák felhelyezése nagyon egyszerű, eltávolításuk után pedig pedig semmilyen nyomot nem hagynak maguk után.
Időnk 90%-át beltéri környezetben töltjük, jelentős részét a munkahelyünkön, ahol a levegő akár 5-ször szennyezettebb lehet a külső környezetinél! A levegőben található pollenek, allergének, spórák, vírusok és baktériumok eltávolításával a FELLOWES PlasmaTRUE™ légtisztítók új életet lehelnek irodájába, otthonába.
A Fellowes tisztítószerek széles választéka segíti Önt abban, hogy a különféle feladathoz, irodai eszközhöz megtalálja a legmegfelelőbb tisztítószert. A különböző univerzális eszközök mellett számtalan specifikus termékünk segíti munkáját, melyeket adott felülethez fejlesztettünk az Ön számára. Ilyenek például a kifejezetten számítógépekhez, laptopokhoz kifejlesztett tisztító szettek, monitortisztító kendők és sprayk, valamint a legérzékenyebb, magas fényű elektronikai eszközök (okostelefonok, táblagépek, e-bookok...stb.) tisztítására alkalmas termékeink.
A Fellowes® Bankers Box® termékcsalád különböző elemei segítséget nyújtanak az irodai és otthoni dokumentumok tárolásában, rendszerezésében, valamint a már nem használt, de fontos dokumentumok archiválásában. Az alaptermékek mellett megtalálhatóak újrahasznosított anyagokból gyártott termékek, valamint tartós kivitelű kartonból, illetve LÁNG- és VÍZÁLLÓ műanyagból készült archiváló konténerek.
Alkossa meg az ideális, inspiráló munkakörnyezetet az új Fellowes I-Spire Series™ otthoni ergonómiai megoldásaival. Az I-Spire termékekre jellemző innovatív design és a kiemelkedő kényelem új szintre emeli az ergonómia fogalmát.
A PrivaScreen™ betekintésvédelmi monitorszűrők tökéletes biztonságot nyújtanak, ha Ön olyan területen dolgozik, ahol mások ráláthatnak monitorjára. A szűrők már 30°-os rálátási szögnél elsötétítik a monitort, annak érdekében, hogy az Ön bizalmas információi ne kerüljenek közszemlére.
A MobilePro Series™ termékcsalád tagjai sokoldalú és kényelmes megoldást kínálnak mindazok számára, akik útközben dolgoznak. Dinamikus és innovatív kialakításuknak köszönhetően, bármilyen környezethez jól illeszkednek, és tökéletes védelmet nyújtanak mobileszközei számára.