PrivaScreen™ betekintésvédelmi monitorszűrők, a Fellowestól

2015. Február 26. 13:18

Ön megvédi bizalmas információit a fürkésző tekintetek elől? Biztos benne, hogy óvatlan pilanatokban is biztonságban vannak adatai? A Fellowes megoldást kínál az Ön számára annak érdekében, hogy adatait teljes biztonságba tudhassa. Bemutatjuk a PrivaScreen™ betekintésvédelmi monitorszűrőket.

Védelem, melyben megbízhat!

Mondjon búcsút az allergiának a Fellowes-zal!

2014. Szeptember 05. 15:47

Az allergia szezon kellős közepén talán nem szorul olyan bő magyarázatra miért is szükséges a beltéri levegő tisztasága. Viszont, amikor az ember szinte nem lát könnyező szemétől és egy lépést sem tud tenni papírzsebkendő nélkül az állandó tüsszentés miatt, felértékelődnek az allergia okozta problémák. Ugyanakkor az év bármely szakaszában fontos lehet, hogy otthona, irodája mentes legyen a levegőben megtalálható számos szennyeződéstől. A Fellowes légtisztító készülékei széles körű megoldást biztosítanak az Ön számára.

Bemutatjuk a világ első valóban magára hagyható iratmegsemmisítőjét...

2014. Március 13. 15:36

Bele gondolt már abba, hogy milyen időpazarlás állni az iratmegsemmisítő felett, és csak adagolni a megsemmisíteni kívánt dokumentumokat? Gyakran még válogatnia is kell, mi az, amit megsemmisíthet és mi az, amivel az adott gép már nem tud megbirkózni. Ehelyett olyan dolgokkal foglalkozhatna, melyek igazán fontosak munkaideje során. A Fellowes biztos megoldást kínál Önnek a világ első valóban automata iratmegsemmisítőivel.

Bemutatjuk a tökéletes laminálást pillanatok alatt

2014. Március 03. 14:10

El tud képzelni egy olyan világot melyben, nem kell perceket állnia és ezzel időt vesztegetnie egy laminálógép mellett? El tudja képzelni, hogy akár fél perc alatt kezében tarthat egy tökéletes időt álló dokumentumot, anélkül, hogy mindenféle bonyolult beállítási procedúrát végig kelljen csinálnia? Mi nem csak, hogy elképzeljük, de meg is valósítjuk ezt, Önnek!

Paperworld 2014

2014. Február 03. 14:01

Idén Január 25. és 28. között ismét megrendezésre került a papír és irodaszer szektor számára legjelentősebb európai esemény a Paperworld. Ebben az évben is nagy érdeklődés fogadta a kiállítást, hiszen 1670 kiállító érkezett, mintegy 59 országból, a látogatók száma pedig elérte a 83 300 főt.

Gyémánt félkrajcár vagy időzített bomba?

2013. December 13. 17:53

Egy hulladékgyűjtő telepen kutatók 763 kg szelektíven gyűjtött papírhulladékot néztek át, amelyből 173 kg bizalmas jellegű, visszaélésre alkalmat adó irat került elő, amihez bárki hozzáférhetett volna. Ez azt jelenti, hogy a kidobott szemét 23%-a – megsemmisítés híján – az adatlopás veszélyét és jelentős jogi kockázatot is hordoz. Hasonlóért 10 milliós bírságot is kiszabtak már. 

A magyar kkv-k negyede veszélyben van

2013. November 06. 16:34

Míg a hazai kkv-k egynegyedénél fordul elő, hogy bizalmas információt tartalmazó iratok maradnak elöl, addig pl. az angol cégeknek csupán 8 százaléknál eshet ez meg. Az is igaz, hogy nálunk kétszer nagyobb az aránya azoknak a vállalkozásoknak, ahol nincs előírás az effajta iratok kezelésére – derül ki egy reprezentatív kkv kutatásból.

Elege van a papírelakadásból?

2013. Október 08. 22:55

A papírelakadás a legbosszantóbb dolog, ami Önnel történhet egy iratmegsemmisítő használata során. Éppen ezért a Fellowes® megalkotta az egyedülálló elakadásmentes iratmegsemmisítőt, mely a legproblémásabb elakadással is megbírkózik. Ennek köszönhetően a Fellowes® levédett, elakadásmentes technológiája a tökéletesen zavartalan működést biztosítja az Ön számára.

A hazai kkv-k egyötödét érte már kár adatlopás miatt

2013. Október 08. 09:21

Kétszáz hazai kis- és középvállalkozás adatvédelmi és iratmegsemmisítési szokásait mérték fel egy reprezentatív kutatásban, amelyből kiderült, bár a kkv-k 90 százalékánál vannak bizalmas jellegű iratok, 25 százalékuknál egyáltalán nincs semmiféle előírás ezek kezelésére. Ezek után nem meglepő, hogy szintén majdnem egyötödük már szenvedett el versenyhátrányt adataikkal való visszaélés miatt.

Semmisítsd meg Benő unalmát! - vicces videó sorozat a Fellowes-tól

2013. Október 01. 12:58

A FELLOWES-nál nemcsak a termékekben lévő innováció egyedülálló, de annak kommunikációja is. Most egy vicces videó sorozat mutatja be azokat a különleges funkciókat, mleyeket a Fellowes iratmegsemmisítők nyújtanak azok használói számára.