A kisgyermekes szülők gyakran tele vannak aggodalommal, hogy gyermekük megfelelően fejlődjön és az egészségével minden rendben legyen. Az AeraMax™ Baby légtisztítók segítenek abban, hogy a babák és gyermekek környezetéből kiszűrjék azokat a levegőben terjedő vírusokat, baktériumokat és szennyeződéseket, melyek károsíthatják az egészségüket.

Kutatások bizonyítják, hogy a zárt helyiségek levegője akár 5-ször szennyezettebb is lehet a kültérinél. A babák tüdeje csecsemő- és kisgyermekkorban az aktív fejlődés miatt több egészségügyi problémának van kitéve, mint bármely más szervük. A gyerekek körében manapság az egyik leggyakoribb krónikus betegségek az asztma és az allergia. A potenciális veszélyt jelentő vírusok és baktériumok mennyisége egy, a babaszobában elhelyezett légtisztító használatával jelentősen csökkenthető.

Miért fontos a tiszta levegő a kisgyermekek számára?

A tüdő egészséges fejlődése

Születéskor a babák tüdeje nagyon sérülékeny, ezért az enyhébb légúti fertőzések is könnyebben okozhatnak náluk komoly betegségeket.

Kellemetlen szagok

Minden szülő tudja: a kellemetlen szagok leggyakoribb forrása a használt pelenka, melyet egy újszülött esetében akár napi 12 alkalommal is cserélni kell. A különböző illatosítók használata csak elfedi a zavaró szagokat, miközben a levegőben jelentősen megnő az allergének mennyisége.

Tiszta környezet az alváshoz

Poratkák, pollen, állatszőr…- ezek közül mindegyik okozhat allergiás reakciót. Mennyiségüket egy a gyerekszobában elhelyezett légtisztító használatával könnyedén csökkenthetjük. Az egészséges alvásért!

Védelem a vírusok és a baktériumok ellen

Számtalan megelőző intézkedést teszünk, hogy megóvjuk a gyermeket a különböző fertőzésektől (kézmosás, és fertőtlenítés, cumisüveg sterilizálás, játékainak tisztítása stb.), pedig számtalan baktérium és vírus a levegőben terjed.

AeraMax™ Baby DB5 és DB55

A két modell méretben különbözik egymástól a DB5-ös gépet maximum 8 m2-es helyiségbe ajánljuk, míg a DB55-ös gépet maximum 18 m2-es helyiség méretig célszerű használni. A gépek lezárható kijelzővel rendelkeznek, mely egyfajta gyermekzárként funkcionál, illetve az éjszakai üzemmódnak köszönhetően nem zavarja a gyermekeket alvás közben sem.  A gépek két féle szűrővel működnek egy Carbon szűrővel, mely hatékonyan csökkenti a gombák, poratkák és baktériumok terjedését a levegőben, valamit egy TrueHEPA filterrel, ami kiszűri a szennyező anyagok 99,97%-át a levegőből egészen 0,3 mikron méretig.

Válassza ki az Önnek megfelelő légtisztítót az alábbi linken, vagy vásárolja meg közvetlenül a Brendon babaáruházakban!

http://fellowes.hu/termekek/legtisztitok/legtisztito-keszulekek