A fájdalom és a kényelmetlenség megnehezítik a koncentrálást, csökkentik teljesítményét, és gátolják abban is, hogy élvezze az élet egyéb pillanatait. Akármennyire is szeretné, heti néhány óra az edzőteremben nem fogja jelentősen csökkenteni a munkahelyi rossz testtartás kockázatait.

Építse be a helyes testtartást az életébe! A Fellowes ergonómiai termékei kiváló támogatást nyújtanak ehhez, enyhítik az ülés okozta nyomást miközben Ön dolgozik. A segítségükkel minden munkaállomást személyre szabottan lehet felszerelni. És ez a valódi ergonómia... 

 

Ha eleinte csak percekig, majd később akár órákig is képes a tökéletes pozícióban ülni, kényelmesebben fogja érezni magát az egész nap folyamán.

 

 

 

 

Mindössze napi 15 perc, ami nagyban javít életminőségén.

15 perc naponta
Ha általában görnyedten ül, a helyes testtartás elsőre furcsának és kényelmetlennek tűnhet.
Napi 15 perc alatt:
Növelje a tudatosságot! Így, amikor újra elgörnyedne, hajlamosabb lesz észrevenni a helytelen testpozíció. Fejlessze izmait a helyes testtartás erősítése érdekében.

1 óra naponta
A szokás kialakulása
Lépéselőnyben van, ösztönösen érzi a különbséget a helyes és a helytelen testpozíció között.
Ha naponta egy órát gyakorolja a helyes testtartást:
A helyes testtartás szokássá válik.
Képes megtartani a helyes testpozíciót, amikor ül vagy áll, akkor is, ha nem használ semmilyen ergonomikus terméket, melyek segítenék ebben.

Ülés közben mindig
A helyes testtartás mestere
Egy nem ergonomikus környezetben (legyen az akár repülő, mozi stb.) kényelmetlenné válik a nem megfelelő testhelyzet.
A szokások folyamatos változtatása, állandó ergonomikus testtartáshoz vezetnek:
Képes megtartani a helyes testpozíciót az izmok megerőltetése nélkül.
Elmúlnak a görbe testtartás okozta izomfájdalmai.

Top tippek:
A szék csak egy része a helyes testtartásról alkotott teljes képnek, hiszen az függ attól is, hogyan tartja a kezét, vagy nézi a monitorját.
Képzelje el, ahogyan a testén keresztül végigmegy egy zsinór, a padlótól, a talpától, a feje búbján át egészen a mennyezetig. Ez a zsinór fogja megelőzni a görnyedést, és segít a helyes üléspozíció kialakításában.

 

Látogasson el a www.ergo.fellowes.com weboldalra, végezze el a kötelező munkaállomás kockázatelemzést, és fedezze fel a Fellowes ergonómiai termékeinek előnyeit.