2015. március. 5.-én immár második alkalommal rendeztük meg adatvédelmi konferenciánkat, ezúttal a Groupama Sportaréna egyik külön termében. A rendezvényt nagy érdeklődéssel fogadták a meghívott vendégek, mely köszönhető volt az izgalmas és fontos témának, valamint a szakértőknek, akik előadásukkal emelték az esemény színvonalát.

Az adatok védelme - legyenek azok nyomtatott vagy elektronikus formában - elengedhetetlen. A Fellowes az Adatvédelmi Konferencián erre kívánta felhívnia figyelmet, olyan szakértők segítségével, akik első kézből rendelkeznek információkkal az adatvédelem fontosságával kapcsolatban.

A konferencián elhangzott előadások rávilágítottak arra, hogy az iratmegsemmisítők használatával nagyban növelhetjük, az adott esetben már szükségtelen, de ugyanakkor bizalmas adataink védelmét.

Az prezentációk után a vendégeknek lehetőségük nyílt a Fellowes iratmegsemmisítők kipróbálására. Megismerkedhettek a gépek különleges terméktulajdonságaival, teljesítményükkel, biztonsági szintjükkel. Tesztelhették az immár teljes AutoMax™ automata iratmegsemmisítő termékcsaládot, valamint a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező gépeinket is.

 

Az előadásokat és a termékbemutatót kötetlen beszélgetéssel egybekötött kellemes ebéd   követte, majd Stadion túra keretein belül, a vendégek kis csoportokba szerveződve körbejárhatták és megismerhették a Groupama Sportaréna múltját és jelenét.

 

 

 

Bízunk abban, hogy ez alkalommal is sikerült felhívnunk vendégeink figyelmét az adatvédelem fontosságára és megoldási javaslatokkal szolgálhattunk a probléma biztos megelőzése érdekében.

A konferencián készült videót megtekintheti itt: