Idén is megrendezésre került az Expo irodaszer-szakvásár, melyen csapatunk immár 5. alkalommal népszerűsítette a Fellowes termékeit. A 10. kiállítás keretein belül 500 cég, és több mint 1000 látogató tekinthette meg és próbálhatta ki termékeinket.

Ez alkalommal is számos újdonságot ismerhettek meg nálunk az érdeklődők. Bemutattuk a teljes AutoMax™ termékcsaládot, mely a már tavaly nagydíjas 500C és a már jól ismert 300C modellek mellett két kis- és otthoni irodába ajánlott modellel bővült: az AutoMax™ 130C-vel és az AutoMax™ 200C-vel. Megismerhették az új otthonra és kis irodába ajánlott laminálógépeket, az I-Spire Series™ termékcsaládunkat, melyek hamarosan fekete színben is elérhetők lesznek. Mindezek mellett természetesen, a már megszokott, termékeinket is kipróbálhatták, megcsodálhatták látogatóink.

Természetesen ebben az évben is, mint minden alkalommal lehetőség nyílt arra, hogy érdeklődőink kipróbálhassák milyen is az igazi munkahelyi ergonómia, hiszen két munkaállomást is felállítottunk, annak érdekében, hogy megtapasztalhassák: a kényelem nem kivitelezhetetlen a munkahelyen.  

A Fellowes Hungary csapata az idei kiállításon is egy frappáns játékkal kívánta felhívni a figyelmet az iratmegsemmisítés fontosságára. Szemléltetés képpen tűztünk össze, egy kézzel összetépett képet, és egy a legmagasabb biztonsági szinttel (DIN P-7) ledarált papírlapot annak érdekében, hogy nyilvánvalóvá váljék az érdeklődők számára, hogy mennyivel egyszerűbb összerakni a kézzel „megsemmisített” képet, a géppel megsemmisített képnél.

Persze a jó munkának mindig megvan a gyümölcse, ezúttal egy távirányítású Ferrari boldog tulajdonosa lehetett az, aki e-mailen beküldte, vagy ott a helyszínen kirakta az általunk összetépett képet, és részt vett a sorsoláson. Három nap alatt, három nyereményt sorsoltunk ki, így az összes játékautó gazdára talált.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy elmondhatjuk: igazán eredményes három napot zártunk. Bízunk abban, hogy jövőre is legalább ennyire sikeresen kezdhetjük a nyarat!