Idén mi sem maradtunk ki a hatalmas népszerűségnek örvendő BabaMama Expóból! A minden évben megrendezésre kerülő eseményre az AeraMax™ Baby légtisztítókkal látogattunk ki.

 

Kicsiknek és nagyoknak is érdekes, és izgalmas programokat tartogatott a kiállítás.A babavárás és a kisgyermek nevelés fontos része a gyermek egészségének megóvása, mi erre hívtuk fel a figyelmet.

Mivel a beltéri levegő, akár ötször több szennyeződést tartalmazhat, mint a kültéri, fontos a légtisztítás, hiszen az AeraMax™ Baby légtisztítói kiszűrik a levegőből a szennyező anyagok 99.97%-át. 

 

 

 

 

A standunknál érdeklődők azonban nem csak a termékről tudhattak meg többet, hanem szórakozásra is volt lehetőség.A gyerekek színezhettek és rajz tehetségüket is megcsillogtathatták, amit mi örömmel jutalmaztunk egy-egy Fellowes plüss buldoggal. Addig szüleik egy kérdőív kitöltésével növelhették az esélyüket, hogy egy babafotózás büszke nyerteseinek tudhassák magukat.

 

Nagy örömünkre szolgált széles körben megismertetni a látogatókkal az AeraMax™ Baby légtisztítók előnyeit, és bízunk abban, hogy egyre többen választják a kristálytiszta levegőt otthonaikba is.