2015. januárjától elérhető az AutoMax™ iratmegsemmisítők legújabb két tagja az AutoMax™ 130C és az AutoMax™ 200C.  A kis és otthoni irodai használatra tervezett gépekkel, így már akkor is élvezheti az automata iratmegsemmisítés előnyeit, ha nincs szüksége nagy teljesítményű gépre.

A Fellowes® új AutoMax™ iratmegsemmisítő családja kényelmesebbé és kevésbé időigényessé teszi az iratmegsemmisítést, így idejét sokkal fontosabb dolgokra fordíthatja. A kiváló automata technológiának köszönhetően a gépek egyszerű használatot, sokoldalúságot és megbízható teljesítményt nyújtanak, képesek könnyedén megsemmisíteni számtalan fajtájú és formátumú dokumentumot (pl. gyűrött papírt vagy gemkapoccsal/tűzőkapoccsal összetűzött lapokat) mindenféle előkészítés nélkül. Egyszerűen töltse fel a fiókot, nyomja meg az indítás gombot és hagyja magára.

                                                                                                                                                         

 

A 130C és 200C modellekkel Önnek lehetősége van, a hagymányos manuális iratmegsemmisítésre is, a 130C esetében 8 lapot lehet így megsemmisíteni, míg a 200C esetében a manuális lapkapacitás 10 lap. 

Az egyedül álló AccuFeed rendszer, ami valóban magára hagyhatóvá teszi az új AutoMax™ gépeket. 

Az elakadásmentes működés, már nem újdonság a Fellowes gépek köreiben, nincs ez másképpen a 130C és a 200C esetében sem, az AutoReverse technológia gondoskodik arról, hogy ne kelljen aggódnia a papír elakadással járó kellemetlenségektől.

A gépek emelett, a SilentShred technológiának köszönhetően ultra csendes működésűek, így akár egy irodában, akár otthon használja nem zavarhatja Önt tevékenységében. 

 

Az érintőkijelzőnek köszönhetően a két új AutoMax™ gép is pont olyan egyszerűen kezelhető, mint ahogyan az már megszokottá vált "nagytestvéreik" a 300C és az 500C esetében.

Tekintse meg működés közben új gépeinket:

 

 

Ezentúl bármilyen méretű, teljesítményű gépre van szüksége kényelmesebben tud gondoskodni a házon belüli iratmegsemmisítéstől, a Fellowes AutoMax™ termékcsaládjával.

 

Az teljes AutoMax™ termékcsaládról bővebb információért látogassa meg honlapunkat:

http://fellowes.hu/automax