Főoldal » Megoldásaink » Az ideális munkahelyi környezet

Az ideális munkahelyi környezet

Ha figyelembe vesszük mennyi időt töltünk az íróasztalnál vagy számítógép előtt ülve, akkor nem meglepő, hogy az európaiak 86%-a gondolja úgy, hogy egy kényelmes, kellemes munkahelyi környezet közvetlenül befolyással van a munkahelyi hatékonyságre. Ezért kiemelkedően fontos, hogy Ön a lehető legjobb környezetben dolgozzon, hogy eredményes és egészséges életet élhessen.

A Fellowes négy ergonómiai zónája kiemeli azt a 4 kulcsterületet, mely megvédi az Ön egészségét és produktivitását.

1. Zóna - Hátfájás megelőzése

2. Zóna - Csuklófájdalom megszüntetése

3. Zóna - Nyaki fájdalom csillapítása

4. Zóna - Jól szervezett munkakörnyezet

Kattintson ide, hogy megnézze milyen az ideális munkakörnyezet a 4 ergonómiai zóna mentén!

Változatos munkakörnyezet

Az üzlet manapság arról szól, hogy útközben dolgozunk, ezt nomád munkának is szokás nevezni. Ez a " hot desk (forró asztal)" stílusú munka legyen szó akár konyhaasztalnál, kávézóban, hotelben vagy kanapén történő laptop használatról napról napra terjed, s a Fellowes kutatása szerint "2013-ban Nyugat-Európában a mobil munkavállalók képviselik a munkaképes lakosság 50.3%-át."

Jelenleg az európaiaknak mindössze 10%-a dolgozik ergonómiailag megfelelő környezetben, mely számtalan mozgásszervi probléma kialakulását okozhatja. Akkor sem kell, hogy az egészsége veszélyeztetve legyen, amikor Ön útközben dolgozik. A munkaállomását a helyszíntől függetlenül fel lehet, és kell is mérni ergonómiai szempontból. Klikkeljen ide saját munkaállomásának felméréséhez, melyben Professzor Ergo is a segítségére lesz.

1. Otthon - Legyen akár egy konyhaasztal vagy egy otthoni iroda, vannak ergonómiai megoldások, melyek megóvják Önt munkavégzés közben. A helytakarékos monitor állványoktól kezdve a csukló támaszokig számos megoldás segíthet Önnek, hogy kényelmesebben dolgozhasson, így egészséges és eredményes maradjon.

2. Változó környezetben - Útközben és változó környezetben dolgozni igazán megterhelő tud lenni. Ehhez Önnek szüksége van egy könnyű, hordozható, könnyen összeszerelhető, széleskörű környezetben használható megoldásra.

3. Közös munkaállomáson - Az, hogy nincs saját íróasztala, még nem jelenti azt, hogy el kell hanyagolnia egészségét, vagy beletörőni eredményessége csökkenésébe. Ez megköveteli a jól működő, erős, testre szabható termékeket, melyekett egyik ember a másik után gond nélkül tud használni, mint a hát- és lábtámasz vagy monitor és laptop állványok. Ne felejtse el megvédeni magát a vírusoktól és baktériumoktól, melyeknek Ön egy közös munkaállomáson még kitettebb. Használja az irodai tisztítótermék családunkat!

 

Látogassa meg Professzor Ergo-t, hogy megtudja, hogyan javíthat gyorsan és hatékonyan munkakörnyezetén!