Főoldal » Megoldásaink » Hogyan válassza ki a megfelelő archiválási megoldást

Hogyan válassza ki a megfelelő archiválási megoldást

A megfelelő dokumentum archiválási termék kiválasztása fontos a hatékony dokementum tárolási rendszer létrehozása érdekében.

Első lépés: Határozza meg, milyen gyakran szeretné elérni az adatokat!

Második lépés: Határozza meg mennyi hely van/mennyi hely áll rendelezésre a tárolásra!

Archiváló konténerek

Az archiváló konténereket ideális használni polcos, vagy polc nélkül helységben, abban az esetben, ha viszonylag ritkán van szükség az iratokhoz való hozzáférésre. Szintán alkalmas dokumentumok szállítására, vagy külső tárolására.

Archiváló dobozok

Az archiváló dobozokat ideális egyéb tárolóeszközökkel kombinálni az olyan dokumentumok esetében, melyekre gyakran szükség van, vagy archiváló konténerekkel pedig a ritkább használatú dokumentumok esetében.

Egyéb tároló eszközök

Az egyéb tároló eszközök ideálisak, ha korlátozott tároló hellyel rendelkezik (nincs polc), illetve gyakori hozzáférés szükséges a tárolt dokumentumokhoz. Néhány berendezés asztali használatra is alkalmas.

Az Ön helyzete Az Ön megoldása Archiváló konténerek Archiváló dobozok Egyéb tároló eszközök
Kevés hely áll rendelkezésére és nincsenek polcok. Az egymásra helyezhető berendezések helytakarékos megoldást kínálnak az asztalon és a padlón egyaránt.    
Fontos a könnyű, gyakori hozzáférés a dokumentumokhoz. Nem szükséges levenni egymásról a dobozokat, majd újra rakni.    
Fontos, hogy időt takarítson meg a visszakereséssel. Az archiváló egységekkel a felére csökkentheti a visszakeresési időt. Az archiváló dobozok gerinc címkéi az iratok gyors azonosítását biztosítják.  
Ritkán kell hozzáférni az iratokhoz. A kevésbé gyakran használt iratok tárólhatók archiváló konténerekben, melyeket egymásra lehet rakni, mellyel helyet takaríthat meg  
Gyakori a nyilvántartások mozgatása és kezelése. Az erősebb konténerek a gyakori mozgatásra és kezelésre lettek tervezve.    
A dokumentumok másik telephelyre történő mozgatása szükséges. Az archiváló dobozokat vagy lefűző mappákat archiváló konténerekbe lehet tenni, hogy a kialakított archiválási rendszer mozgatás esetén is fennmaradjon.  
Lefűző mappát használ, melyek gyakori elérése szükséges. Egyes irattároló eszközök kompatibilisek a lefűző mappákkal és ideálisak gyakori használatra.    
A lefűzött iratokat hosszú iedig szeretné tárolni. Az archiváló konténerek kompatibilisek a lefűző mappákkal és ideálisak hosszú távú tárolásra.    

Idő megtakarítás

Gyorsabb, egyszerűbb összerakás - A Presto™ gyors összeszerelést vagy FastFold™ egyszerű (egy mozdulattal történő) összeszerelést kínálnak, hogy Ön időt takarítson meg.

Fenntartható, környezetbarát termékek

Minden Fellowes Bankers Box® termék 100% újrahasznosított kartonból készül és újrahasznosítható. A gyártás során kizárólag vízbázisú festéket és oldószermentes ragasztót használunk.