IRATMEGSEMMISÍTŐ KIVÁLASZTÓ

 


Az iratmegsemmisítő kiválasztót azért fejlesztettük ki, hogy Ön könnyedén megtalálhassa azt a terméket, mely minden szempontból a lehető legjobban illeszkedik igényeihez.

Sokszor azt tapasztaljuk, hogy vevőink a kiválasztás során némi megtakarításért hajlamosak alultervezni a teljesítményt, vagy az egyéb paramétereket, ami szinte minden esetben elégedetlenséghez vezet. Az Ön számára fontos tulajdonságok kiválasztása után segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő iratmegsemmisítőt, így Ön garantáltan nem fog többet költeni, mint amennyit feltétlenül szükséges.

Legtöbbször komoly problémát okoz, hogy kevés a teljesítmény, vagy sok esetben jobban megérné egy elakadásmentes iratmegsemmisítő, hogy végre vége legyen az állandó papírelakadásnak, esetleg jó választás lenne egy ultracsendes iratmegsemmisítő a nyitott iroda miatt. A kiválasztó segít Önnek feltérképezni valódi igényeit és a közel 100 Fellowes gép közül kiválasztani a legmegfelelőbbet. Az alkalmazás segítségével a teljesítmény, a biztonság, valamint az egyéb kényelmi szolgáltatások közül ki tudja választani az Ön számára fontos tulajdonságokat.


A folyamat nagyon egyszerű:

Kérjük, tekintse meg videónkat, hogy megismerhesse
az iratmegsemmisítő kiválasztó használatát működés közben is.

  

Ha személyes segítséget kér a megfelelő iratmegsemmisítő kiválasztásához, vagy szeretné kipróbálni a kiválasztott gépet kipróbálni, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a +36 1 5500 177 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@fellowes.hu e-mail címre.