ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

Mi okozza a papírelakadást?

A papírelakadás okoz leggyakrabban frusztrációt az iratmegsemmisítés során. Az elakadás általában a túladagolásnak, a helytelen adagolásnak vagy a túl gyors adagolásnak az eredménye. Ha tisztában van ezekkel a gyakori hibákkal, és olyan iratmegsemmisítőt választ, ami elakadásmentes működést biztosít, könnyedén megszabadulhat ettől a problémától.

Túladagolás

Ha egyszerre túl sok papírt tölt az adagolónyílásba, papírelakadást okozhat. A lapkapacitás ismerete (hogy mennyi papírt képed a gépe kezelni) segíthet megakadályozni ezt a problémát. Ezenkívül segíthet áthidalni ezt a problémát, ha olyan gépet vásárol, mely elakadásmentes működést biztosít és elektronikusan érzékeli, ha túl sok papírt helyez az adagolónyílásba.

Helytelen adagolás

Hajtogatott vagy gyűrött papír behelyezése is okozhat papírelakadást. A fejlett elakadásmentes technológiával ellátott iratmegsemmisítő megakadályozza az elakadást, vagy visszafordítja azt olyan módon, hogy a papír könnyen eltávolítható legyen.

Gyors adagolás

Gyors adagolásnak számít, ha még azelőtt újabb papírköteg kerül a gépbe, mielőtt az előző adag megsemmisítését befejezte volna az iratmegsemmisítő. Az elakadásmentes technológiával felszerelt gépek érzékelik a gyors adagolást, megállítják az iratmegsemmisítést, lehetővé téve a felesleges papír eltávolítását, mielőtt az elakadást okozna.