ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

Fontos levegőminőségi irányelvek

 

 

True HEPA szűrő

Fontos, hogy különbséget tegyen a True HEPA (valódi HEPA) szűrő, a HEPA típusú vagy a HEPA-hoz hasonló szűrők között, amikor a légtisztítóhoz szűrőt vásárol. Annak érdekében, hogy egy szűrő megkapja a True HEPA szűrő minősítést, a szűrőnek át kell mennie egy Dioktil Ftalate Aeroszol teszten és minimum 99.97%-os hatékonyságot kell mutatnia a 0.3 mikronnál kisebb porszemcsék eltávolításában. A HEPA típusú és a HEPA-hoz hasonló szűrők ára alacsonyabb ugyan, de a hatékonyságuk is lényegesen gyengébb, mint a TrueHEPA szűrőké, különösen az olyan részecskék esetében, melyek kisebbek 1 mikronnál. Azért fontos, hogy olyan részecskéket is eltávolítson a levegőből, melyek kisebbek 1 mikronnál, mert ezek a részecskék bekerülhetnek a véráramba, így hozzájárulva különböző betegségek kialakításához.


CADR

A Fellowes® légtisztítói megkapták az Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM) tanúsítványát, három Clean Air Delivery Rate (CADR) számmal, ami jelzi a légtisztító által megszűrt levegő mennyiségét (köbláb/perc mértékegységben). Három CADR besorolás van- egy a füstre, egy a pollenre és egy a porra. Minél magasabb a szám, annál gyorsabban szűri a légtisztító a levegőt.

 

 

 


Allergy UK

 

Az Allergy Uk pecsétje azt jelenti, hogy az AeraMax™ tudományosan bizonyítottan csökkenti a pollent, penészt, házipor atka, füst, macskaszőr és kutyaszőr jelenlétét a levegőben.

 

 

 


Energy Star

A Fellowes® légtisztítói az Energy Star minősítését is rendelkeznek. Az Energy Star minősítésű légtisztítók 40%-al energia takarékosabbak, mint a nem-minősített modellek.

 

 

 

 

 


Sanitized

A Fellowes® légtisztító carbon szűrői Sanitized Technológiával védettek, amely hatékonyan gátolja a baktériumok, gombák és poratkák fejlődését. Ez azért fontos, mert enélkül a technológia nélkül a mikrobák be tudnak kerülni a szűrőbe és ezáltal újra el tudnak terjedni a levegőben.