ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

Hogyan működik a légtisztító?

Ha megismeri a légtisztító szűrők működését, azonnal megérti, hogy milyen hatékonyan tudja növelni egy légtisztító a beltéri levegő minőségét.

 

4 lépcsős tisztító rendszer

 

A légtisztítás igazán könnyű feladat a Fellowes® Légtisztítókkal, melyek tökéletesen eltávolítják a levegőből a 0.3 mikronnál kisebb szennyező anyagok 99.97%-át. Használható:

Carbon Szűrővel

Sanitized® Technológiával

True HEPA szűrővel

PlasmaTRUE™ Technológiával

 

 

 

 

 

 

 


Miért válasszon carbon szűrőt?

A carbon levegő szűrőn oxigén hatására pórusok milliói nyílnak ki. A szagok, gázok, vegyi gőzök szó szerint beszívódnak ezekbe. A carbon szűrők az első légtisztítási védelmi vonalat jelentik, hiszen 1 fontnyi aktív szén szűrő 60 hektárnyi felülettel bír.

Miért válassza a Sanitized® technológiát?

A Fellowes® carbon szűrő Sanitized® Technológiával védett, mely hatékonyan csökkenti a baktériumok, gombák és poratkák fejlődését. Ez azért fontos, mert enélkül a technológia nélkül a mikrobák be tudnának kerülni a szűrőbe, és ezáltal újra el tudnának terjedni a levegőben.

Hogyan működik a HEPA szűrő?

A HEPA (High Efficiency Particulate Arresting) nagy hatékonyságú részecske szűrő. A HEPA-t eredetileg az Amerikai Atomenergiai Bizottság használta az 1950-es években,hogy eltávolítsa a kisméretű radioaktív részecskéket. A HEPA szűrőket úgy tervezték, hogy az egészen kis levegő részecskéket is elfogja. A szűrő harmonika alakja, megnöveli felületét, így lehetővé teszi, hogy több részecskét tudjon elfogni. Mivel a levegő áthalad a szűrőn, a részecskék csapdába esnek a harmonika-labirintus szerű szűrő szálakban. A HEPA szűrő könnyen kiszűri a port, a gomba spórát és a kisállatok szőrét. Fontos, hogy különbséget tegyünk a True HEPA (valódi HEPA) szűrő, a HEPA típusú vagy a HEPA-hoz hasonló szűrők között. Kattintson ide, hogy megtudja a különbségeket.

PlasmaTRUE™ technológia

A Fellowes légtisztítók jellemző előnye még a PlasmaTRUE technológia, amely biztonságosan eltávolítja a levegőben lévő szennyező anyagokat, és molekulárisan tiszta levegőt ad, hiszen azonnal semlegesíti a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat. A PlasmaTRUE technológia a szabadon mozgó töltött részecskékből (elektronok és pozitív ionok) hoz létre egy „plazma légmezőt”. Ezek a feszültséggel teli részecskék azonnal tisztítják a szűrt levegőt anélkül, hogy szennyező anyagokat hoznának létre.