ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

Növelje produktivitását, frissítse irodáját

A munkavállalók 29%-a fontolóra vette a munkahely váltást, munkahelyi környezetük egészségre gyakorolt hatása miatt. Egy ideális munkahely létrehozása nem csak egy boldog, produktív csapat kialakításában segíthet, de a munkaerő-felvételiköltségeket is csökkentheti. Állítható magasságú asztalok használata kezdésnek nem rossz, de adunk még néhány tippet:

Hogyan javíthat munkahelyi környezetén a produktivitás növelése érdekében:

  • Fontolja meg a több képernyős monitortartók használatát. Kutatások szerint egy második monitor használata akár 30%-kal növeli a produktivitást, a hibák számát pedig 33%-kal csökkenti.
  • A lehető legnagyobb mértékben természetes fénynél dolgozzon. A rossz megvilágítás szem és fejfájáshoz vezethet, míg a gyenge világítás csökkentheti csapata teljesítményét.ú
  • Állítsa be a megfelelő hőmérsékletet. A huzat nagyon kényelmetlen lehet, míg egy túlfűtött helyiségben az emberek letargikusnak érezhetik magukat, ami a teljesítmény rovására mehet.
  • Tartson rendet az íróasztalon, polcokon és a padlón. A felesleges rendetlenség növeli a szorongás mértékét, a produktivitás pedig zuhanni fog. Tartson tisztaságot és rendet a jóllét fokozása érdekében.
  • Figyelje meg, hogy külső zajforrások elterelik-e a figyelmét munka közben. Ügyeljen arra, hogy Ön és csapata is békében és csendben tudjon a munkára fókuszálni. Hozzon létre egy csendes helyiséget az irodában.
  • Ellenőrizze a levegő minőségét. Az irodai konyha közelsége, a ételek szaga, levegőtlenné teszi az irodát, főleg akkor ha ritkán szellőztetnek. Használjon légtisztítót az irodában, illetve néhány élőnövény beszerzése is nagy segítség a levegő minőségének növelése érdekében.
  • Az irodai környezetben néhány apró változtatással jelentős különbséget tapasztalhat a munkavállalók jólléte és produktivitása szempontjából.