ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

A megfelelő laminálófólia kiválasztása

Tudta, hogy az Ön által választott laminálófólia minden megváltoztathat, nem csak a végeredmény, de a laminálógépe szempontjából is?

A laminálófóliák különböző méretűek és vastagságúak, így Ön könnyedén kiválasztja a megfelelő fóliát projektjéhez.

A fólia minősége befolyásolhatja a laminálógép jövőbeli teljesítményét is, ezáltal a döntés még fontosabb.

Méret

A laminálófólia kiválasztásakor nem kell a hagyományos méretekre korlátozódnia.

A laminálásban az A4-es dokumentumon túl is van élet, olyan speciális méretű fóliák is léteznek, mint az A2, A3, A5 és A6.

Ha a laminálógép tudja kezelni ezeket a speciális méreteket, akkor különlegessé teheti projektjét, kiválaszthat akár egyedi méretet is az adott témához.

Vastagság

A laminálófólia vastagságát mikronban mérik, minden mikron egyenlő egy ezred milliméterrel. Minél nagyobb a mikronszám, annál vastagabb a fólia és merevebb a végeredmény.

A Fellowes laminálófóliák méretet a fólia egy oldalának vastagsága alapján adjuk meg, tehát a 80 mikron azt jelenti, hogy a fólia mindkét oldala 80 mikron vastagságú, tehát összesen 160 mikronról van szó.

Minél vastagabb a fólia, annál nagyobb védelmet nyújt a dokumentum számára.

A Fellowes® laminálófóliák 80, 100, 125, 175 és 250 mikron vastagságban kínálnak széleskörű védelmet dokumentumai számára.

Válassza ki az Önnek megfelelő laminálófóliát, akár egy alapvédelmet biztosító 80 mikronos fóliáról van szó, mellyel a dokumentum színét tudja javítani, akár egy magasabb biztonságot nyújtó 125 mikronos fóliáról, mellyel például tartóssá teheti fényképeit.

A végeredmény

A Fellowes laminálófóliák fényes vagy matt kivitelben kaphatók, így mindenféle projekthez kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

A Fellowes Admire laminálófóliák kreatív lehetőségeket kínálnak, ideértve az öntapadó hátú, előrehajtott fóliákat, míg az ImageLast termékek irányjellel ellátottak, így biztosítva, hogy a fóliát helyesen és biztonságosan helyezzék a gépbe, a tökéletes végeredmény érdekében.

A standard, fényes laminálófóliák 80, 100, 175 és 250 mikron vastagsággal bármilyen fotózáshoz, kézműves, promóciós anyagokhoz vagy kültéri feliratokhoz alkalmasak.

A speciális lamiálófóliákat, speciális laminálási feladatokra terveztük, például a SuperQuick laminálófóliákkal 30%-kal gyorsabban lehet laminálni, mint a hagyományos fóliákkal. Az előre lyukasztott laminálófóliák ideálisak például étlapok, oktatási segédeszközök és archivált dokumentumok számára, míg a kártyaméretű laminálófóliák névjegykártyákhoz, árcédulákhoz is alkalmasak.

Teljes kínálatunkat megtekintheti itt.

A tökéletes végeredmény érdekében a Fellowes® laminálógépekhez mindig használjon Fellowes fóliákat!