ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

 

A megfelelő laminálógép kiválasztása

A laminálás lehetővé teszi a dokumentumok gyors és egyszerű védelmét, minőségének javítását. Laminálással a dokumentum tartósabb, kiváló és professzionális megjelenésű lesz.

Laminálógépeink felhasználóbarátak, kiemelkedő megbízhatósággal rendelkeznek, büszkék vagyunk arra, hogy 100%-ig elakadásmentesek amennyiben Fellowes laminálófóliával használják őket, a mindig tökéletes végeredmény érdekében.

A Fellowes laminálógépeket megkülönböztetjük egymástól az alapján, hogy milyen gyakran használják őket, illetve milyen vastagságú és milyen méretű laminálófóliát tudnak laminálni. Minél vastag fóliát képes laminálni, annál sokoldalúbb a gép.

A Fellowes egyszerűvé tette a megfelelő laminálógép kiválasztását- csak válaszolja meg a következő három kérdést:

  1. Hol és milyen gyakran fogja használni a laminálógépet?
  2. Milyen méretű és vastagságú laminálófóliákkal szeretne laminálni?
  3. Melyik egyedi Fellowes terméktulajdonság könnyítené meg a laminálást?

 

1. Hol és milyen gyakran fogja használni a laminálógépet?

 

A Fellowes laminálógépeit úgy fejlesztettük, hogy minden felhasználói igényt kielégítsenek. Akár otthoni, alkalmankénti laminálásról legyen szó, akár napiszintűről nagy irodai környezetben, a Fellowes kínálatában biztosan létezik olyan gép, mely ideális Ön és vállalkozása számára.

Személyi laminálógépek-Alkalmankénti használatra

Otthoni és kis irodai laminálógépek– Rendszeres használatra

Közepes és nagy irodai laminálógépek– Gyakori használatra

 

2. Milyen méretű és vastagságú laminálófóliákkal szeretne laminálni?

 

A Fellowes A4-es és A3-as laminálógépek széles skáláját kínálja, minél szélesebb az adagolónyílás, annál többféle dokumentumot képes laminálni. Mindig érdemes fontolóra venni egy olyan laminálógép beszerzését, mely nagyobb adagolónyílással rendelkezik, így a névjegykártya mérettől az A3-ig bármilyen dokumentumot laminálhat.

A laminálófóliák különböző méretűek és vastagságúak lehetnek. A megfelelő méretű laminálófólia kiválasztásához kattintson ide. A Fellowes laminálógépek 80-250 mikronos fóliákat tudnak laminálni. Minél vastagabb fóliát tud laminálni a gép, annál sokoldalúbb.

 

3. Melyik egyedi Fellowes terméktulajdonság könnyítené meg a laminálást?

 

Ha már van elképzelése arról, hogy melyik gép felelne meg leginkább az igényeinek, érdemes megfontolni, hogy mely Fellowes terméktulajdonság tehetné egyszerűbbé, gyorsabbá a laminálást. A nagy teljesítmény, az innovatív funkciók és a díjnyertes dizájn révén a Fellowes laminálógépek új szintre emelik a felhasználóbarát laminálást. Tekintse meg az alábbi egyedi Fellowes innovációkat.

 

Jam Free

Minden Fellowes laminálógép elakadásmentes, amennyiben Fellowes márkájú laminálófóliával használja.

 

 

AutoSense

Felismeri a laminálófólia vastagságát ez alapján automatikusan beállítja a laminálás sebességét.

 

 

 

Heat Guard

Duplafalú szigetelés, csökkenti a laminálógép felületi hőmérsékletét, biztosítva, hogy mindig biztonságosan hozzáérhessen.