A Fellowes Brands a folyamatos fejlesztés híve, így törekszünk arra, hogy a legjobb minőséget, és teljesítményt nyújtsuk az archiválás, az irodatechnikai berendezések, az ergonomikus munkakörnyezet, a légtisztítás és mobil kiegészítő termékek területén. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy értéket teremtsünk a munkahelyeken, az irodáktól kezdve az otthoni munkavégzésig új ötleteket mutatunk be, melyek igazodnak a folyamatosan változó világ igényeihez.

MÁRKÁINKA Bankers Box archiváló dobozok voltak az Fellowes első termékei, melyek ma is piacvezető pozíciót töltenek be a cég életében. Ez a kategória mostanra túlmutat az irodai archiváláson és otthoni tárolásra, illetve költözéshez is használható termékeket is kínál. A Bankers Box termékek páratlan erőt és tartósságot biztosítanak, így problémamentes tárolást nyújtanak.


A Fellowes irodai megoldások széles választékát kínálja beleértve az iratmegsemmisítőket, kötészeti termékeket, vágógépeket és innovatív irodai eszközöket, melyekkel fokozhatja teljesítményét és produktivitását.Az AeraMax légtisztító termékek a PlasmaTrue technológiával és a TRUE Hepa szűrőkkel lehetővé teszik a légtisztító rendszerek otthoni és irodai felhasználását egyaránt, a beltéri levegő minőségének javítására.

A Fellowes székhelye Itasca-ban, Illinois államban található és 18 nemzetközi leányvállalattal rendelkezik világszerte.


Vállalati Központ:

Fellowes Brands
1789 Norwood Avenue
Itasca, IL
60143-1095
630-893-1600

 

Magyarország

Fellowes Hungary Kft.
1044 Budapest
Óradna utca 4.
+36 1 5500 177

 

További információk:

info@fellowes.hu

Keressen bennünket Facebook-on is!