X

Rólunk

Hivatalosan az 1917-ben létrejött, családi tulajdonban lévő, piacvezető amerikai nagyvállalat, a Fellowes Brands Magyarországért, Szlovákiáért és Szlovéniáért felelős képviselete vagyunk. De ugyanennyire igaz ránk, hogy összehozott a sors egy maroknyi nyitott gondolkodású, egymást támogató, szenvedélyes embert, akiknek a Fellowes nem csak egy munkahely.

Célul tűztük ki, hogy partnereinknek mi legyünk a legjobb választás, hogy az egyedülálló minőségű termékek mellé a legkiválóbb szolgáltatást is mi nyújtsuk. Mindezt pedig úgy – vagy talán éppen azért – mert igyekszünk jól érezni magunkat munka közben is. A recept nagyon egyszerű. Az embert keressük vevőinkben, partnereinkben, beszállítóinkban és természetesen egymásban is. Tudjuk, hogy egyenként miben vagyunk jók, de közben azt sem felejtjük el, hogy a másiknak mik az erősségei. Ezekre építünk nap, mint nap.

Természetesen előfordulnak viták, de ilyenkor is figyelünk a másikra, és nyitottak vagyunk az építő véleményekre. Így fordulhat elő, hogy gyakrabban hozunk jó döntést, mint rosszat. Nálunk természetes, hogy ezen az arányon is folyamatosan javítani akarunk. Élvezettel, jókedvűen. Ez a Fellowes csapata!

Wittmann Róbert

tulajdonos

Kreutz László

ügyvezető

A Fellowes Hungary vezetőjeként kivételesen „szerencsésnek” tartom magam. Nemcsak azért, mert a cég megalakulásának (2011. április 1.) pillanatától teljesen szabadon dolgozhatok annak felépítésén, hanem azért is, mert ezt egy kiemelkedő képességű, egymást támogató, jókedvű kollégákból álló csapatban tehetem. Ezt azért tartom nagyon fontosnak, mert nem hiszek az autokratikus vezetésben.
Azt gondolom, eljárt felette az idő, de az is lehet, hogy sosem volt hatékony.
Ezért igyekszem minél több döntést átengedni a kollégáknak.
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy nyitott, de konfrontációt és felelősséget is vállalni merő kollégákkal dolgozzak, akik azt is elfogadják, ha néha mégis másképp döntök egy-egy kérdésben.
Ha nem dolgozom, akkor igyekszem olyan tevékenységet választani, ami teljesen kikapcsol.
Talán épp ezért volt a repülés, a szél, a sebesség mindig is jelen az életemben. Korábban szörföztem, majd 10 évig aktívan siklóernyőztem.
Ma már inkább motorozom, vagy kint vagyok a modellreptéren és RC helikoptereket reptetek.
Emellett a zene is fontos szerepet tölt be az életemben, ezért 5 éve elkezdtem dobolni tanulni. De őszintén megvallva, mindenfajta erőfeszítés nélkül kibírok néhány napot bármelyik tengerparton olvasva, szeretteim és finom koktélok társaságában.

Kiss Márti

logisztikai koordinátor

2020 februárjában kerültem a csapatba. Hamar kiderült számomra, hogy végre megtaláltam a helyem, mert most munka közben olyan emberek vesznek körül, akik a maguk területén profik, a magánéletben pedig nyitott, vidám személyiségek.

Szeretem a változatos, összetett, felelősséget is igénylő feladatokat, így logisztikai koordinátorként maximálisan kiteljesedhetek. Igyekszem a cég jól működő folyamatait átvenni, de lehetőségem van fejleszteni is azokat, ha van rá ötletem. Fontos tényezőnek tartom ebben a harmonikus emberi kapcsolatokat, ezért erre nagy hangsúlyt fektetek.

A logisztikai feladatok mellett az én felelősségem a szerviztevékenységünk koordinálása is, mely legalább annyi kihívást jelent. Alapvetően nem szeretek feladat nélkül ülni a munkahelyemen, de ezen a területen akkor vagyok elégedett, ha minél kevesebb a dolgom.

A magánéletemben a változatosságot keresem, így szívesen töltöm aktívan,  sportolással a szabadidőmet, de belefér egy jó könyv vagy egy kis rajzolás is.

Bús Bálint

key account sales representative

2021 januárjában csatlakoztam a Fellowes csapatához.
A legelső pillanattól kezdve éreztem, hogy a számomra legjobb helyre kerültem, ahol minden kollégától megkaptam a maximális segítséget, bizalmat és odafigyelést. Egy olyan csapat tagjává váltam, ahol számítanak a véleményemre, ezáltal a mindennapi munkám még változatosabbá, izgalmasabbá tehetem.
A Fellowes-nál folyamatosan biztosítottak a lehetőségek az új ötletekre és mindig lehet tanulni valami újdonságot, amit igyekszem nagy lelkesedéssel továbbadni a partnereink részére.
Célom, hogy az összes partnerünknek, olyan támogatást nyújtsak, amivel könnyedén elérhetjük kitűzött céljainkat. Örülök, hogy olyan céget képviselhetek, ami új, izgalmas, innovatív megoldásokkal áll elő az irodai eszközök piacán.

Szabadidőmben legtöbb időmet a családommal és barátaimmal töltöm. Szeretek aktívan pihenni, utazni, kirándulni a természetben. Szenvedélyem még a főzés is, szeretek új dolgokat megismerni és elsajátítani. Céljaim között szerepel a motorra való jogosítvány megszerzése, valamint az extrém hegyi kerékpározás.