X

Rólunk

Hivatalosan az 1917-ben létrejött, családi tulajdonban lévő, piacvezető amerikai nagyvállalat, a Fellowes Brands Magyarországért, Szlovákiáért és Szlovéniáért felelős képviselete vagyunk. De ugyanennyire igaz ránk, hogy összehozott a sors egy maroknyi nyitott gondolkodású, egymást támogató, szenvedélyes embert, akiknek a Fellowes nem csak egy munkahely. Célul tűztük ki, hogy partnereinknek mi legyünk a legjobb választás, hogy az egyedülálló minőségű termékek mellé a legkiválóbb szolgáltatást is mi nyújtsuk. Mindezt pedig úgy – vagy talán éppen azért – mert igyekszünk jól érezni magunkat munka közben is. A recept nagyon egyszerű. Az embert keressük vevőinkben, partnereinkben, beszállítóinkban és természetesen egymásban is. Tudjuk, hogy egyenként miben vagyunk jók, de közben azt sem felejtjük el, hogy a másiknak mik az erősségei. Ezekre építünk nap, mint nap. Természetesen előfordulnak viták, de ilyenkor is figyelünk a másikra, és nyitottak vagyunk az építő véleményekre. Így fordulhat elő, hogy gyakrabban hozunk jó döntést, mint rosszat. Nálunk természetes, hogy ezen az arányon is folyamatosan javítani akarunk. Élvezettel, jókedvűen. Ez a Fellowes csapata!

Wittmann Róbert

tulajdonos

Kreutz László

ügyvezető

A Fellowes Hungary vezetőjeként kivételesen „szerencsésnek” tartom magam. Nemcsak azért, mert a cég megalakulásának (2011. április 1.) pillanatától teljesen szabadon dolgozhatok annak felépítésén, hanem azért is, mert ezt egy kiemelkedő képességű, egymást támogató, jókedvű kollégákból álló csapatban tehetem. Ezt azért tartom nagyon fontosnak, mert nem hiszek az autokratikus vezetésben.
Azt gondolom, eljárt felette az idő, de az is lehet, hogy sosem volt hatékony.
Ezért igyekszem minél több döntést átengedni a kollégáknak.
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy nyitott, de konfrontációt és felelősséget is vállalni merő kollégákkal dolgozzak, akik azt is elfogadják, ha néha mégis másképp döntök egy-egy kérdésben.
Ha nem dolgozom, akkor igyekszem olyan tevékenységet választani, ami teljesen kikapcsol.
Talán épp ezért volt a repülés, a szél, a sebesség mindig is jelen az életemben. Korábban szörföztem, majd 10 évig aktívan siklóernyőztem.
Ma már inkább motorozom, vagy kint vagyok a modellreptéren és RC helikoptereket reptetek.
Emellett a zene is fontos szerepet tölt be az életemben, ezért 5 éve elkezdtem dobolni tanulni. De őszintén megvallva, mindenfajta erőfeszítés nélkül kibírok néhány napot bármelyik tengerparton olvasva, szeretteim és finom koktélok társaságában.

Szappanos Vivien

irodai asszisztens

2019-ben úgy gondoltam, hogy az egyetem mellett hasznos lenne egy kis munkatapasztalatot gyűjteni, és pár hónap elteltével, nyáron sikerült is felvételt nyernem a Fellowes-hoz.
Egy összeszokott kis társaságba érkeztem, ezért az elején elég feszült voltam a befogadást illetően… (Note to myself: nem kellett volna stresszelni emiatt.) Hamar kiderült, hogy itt egy barátságos csapat tagja lehetek, ahol fejlődhetek és rengeteg tapasztalatra tehetek szert. Mindezek mellett, a rugalmas munkaidő miatt az egyetemi előrehaladás sem jelent problémát. Kezdetben pénzügyi feladatok tartoztak a munkakörömbe, mint például szállítói- és vevőszámlák kezelése. Mostanra már a marketing világába is egyre nagyobb betekintésem lehet, így kihívást jelentő és változatos teendők színesítik a munkámat.
Szabadidőmet legszívesebben a szeretteimmel töltöm, ha lehet akkor a természetben, hogy a drága kutyámnak is ki legyen pipálva a napi kilométere. A zene mindig fontos helyet töltött be a szívemben, 10 évig tanultam zongorázni, és a mai napig sem ment el a kedvem tőle, sőt!

Soltay Péter

logisztikai koordinátor

Közel három éve tartozom a Fellowes Hungary kicsi, de nagyszerű csapatához. Logisztikai koordinátorként kerültem a céghez, de idő közben – az egyébként is sokrétű feladatot biztosító munkakörömhöz – megkaptam még az újonnan kialakított szerviztevékenységünk koordinálását is.
A megannyi változatos és komoly kihívásokat jelentő logisztikai feladat igazán testhezálló számomra. Mindig nagyon motivál, ha sikerül egy-egy összetett feladatot probléma nélkül megoldani. Persze előfordulnak igazi kihívások is, azok sikeres leküzdése még nagyobb lendületet ad számomra.
Azt hiszem bátran mondhatom, hogy a szerviztevékenységünk alapokról történő kialakítása és a lehető legmagasabb színvonalú működtetése – mint komplex projekt – volt az eddigi legnagyobb siker a munkám során.
A magánéletben is jellemző rám, hogy szeretem a lehető legtöbb dolgot magam csinálni. Egyszerűen élvezem a tanulási folyamatot, hogy újabb és újabb képességekre, tapasztalatokra tehetek szert az „utam során”.
Igyekszem minél többet a természetben tartózkodni, ha lehet leginkább vízparton. Gyermekkorom óta különösen vonzódom a vízhez, így ha tehetem, horgászattal vagy vitorlázással töltöm a szabadidőm.

Csala Kitti

marketing koordinátor

Hosszú ideje vagyok a Fellowes csapat tagja különböző munkakörökben, marketingesként 3 éve erősítem a céget. Kis túlzással a határidőnaplóm olyan, mint a Google, ha valamit nem találok meg benne, akkor az nem is létezik.
Hogy miért lettem marketinges? Mert tökéletesen tudok azonosulni azzal a kettősséggel, ami a munkámat jellemzi. Egyaránt megkívánja a következetes, stratégiai jellegű gondolkodásmódot, de lehetőséget hagy arra, hogy elrugaszkodjak néha a valóságtól, és szabadon szárnyaljon a fantáziám. Szeretem azon törni a fejem, hogy vajon mivel lehet hatni az emberekre, mi az, ami igazán megfogja őket.
Jó ideje az irodai ergonómia kategóriájának felelőse is vagyok, amit szívügyemnek tekintek. Az egészséges életmódot alapvetően fontosnak tartom, így egyáltalán nem esik nehezemre az ezzel kapcsolatos értékek közvetítése.
A magánéletben sem mindig ragaszkodom a valósághoz, szeretek könyvekben elmerülni, ezáltal új világokat, új szemléleteket megismerni.

Pataki Gábor

üzletfejlesztési vezető

A feladatom az AeraMax Professional légtisztító berendezések bevezetése, és az üzlet folyamatos fejlesztése Magyarországon. Kifejezetten vonzónak találom, hogy a nulláról, önállóan építhetek fel valamit, és világszinten úttörőnek számító küldetést láthatok el hasonló kihívásokkal rendelkező külföldi kollégáimmal együttműködve. Számos új területet és sok új embert ismerhetek meg munkám során, s mivel a feladat kifejezetten összetett, használhatom problémamegoldó képességeimet is.

Hiszek abban, hogy egy jobb világot teremtünk ezekkel a berendezésekkel, fontos számomra, hogy munkám során valós értéket hozzak létre. Háromgyermekes apaként nagyszerű érzés megbizonyosodnom arról, hogy tevékenységünk számos haszna mellett, rengeteg gyermek lélegez be egészségesebb, tisztább levegőt a mindennapokban.

Ahogy a szakmámban, úgy hobbimban is erőteljesen megjelenik a versenyszellem. Évek óta vagyok szenvedélyes gokartversenyző, kiemelkedő eredményeket sikerült elérnem hazai, illetve nemzetközi megmérettetések során egyaránt. Ez a megszállottság mára már ott tart, hogy versenycsapatot alapítottam, melynek tagjaival szabadidőnkben változatos módon népszerűsítjük ezt a nagyszerű sportot, egyfajta véleményvezér szerepet betöltve. Versenyeket szervezésében veszek részt, illetve mentorként is segítem a fejlődni vágyóknak.