A Fellowes csapata a munkatársak, ügyfelek és beszállítók oktatása révén növeli a termékek, csomagolások és a létesítmények üzemelésének fenntarthatóságát.

Célunk, hogy lebontsuk a fejlődési korlátokat, ösztönözzük munkatársainkat és beszállítóinkat, hogy lehetőség szerint környezetvédelmi szempontból előnyös döntéseket hozzanak.


–>

Az energiafelhasználás csökkentése a termékeink előállítása és a létesítményeink üzemeltetése során

A Fellowes a létesítmény-optimalizálás és a termelési hatékonyság javítása révén csökkentette az éves energiafogyasztást. A nagy hatékonyságú üzemvilágítás és az energiatakarékos elektronika csak néhány azok közül a lépések közül, melyeket megtettünk a zöldebb gyártás irányába.


The high-efficiency LED lighting in our Itasca manufacturing facility results in an average of 50% reduction in energy consumption.

A hulladék minimalizálása folyamatos fejlesztéssel

A Fellowes vállalati szintű újrahasznosítási és csökkentett hulladékkezelési kezdeményezéseket valósított meg a gyártástól egészen az irodai adminisztrációig. Az újrahasznosított anyagokból létrehozott termékektől a felújított gépekig az üzleti gépek felújítására javítottuk környezetvédelmi erőfeszítéseinket.

Elkötelezettek vagyunk a károsanyag kibocsátás csökkentése mellett

A Fellowes megtalálta az utat a káros anyag kibocsátás csökkentésére és arra, hogy a gyártás környezetkímélőbb legyen. Csökkentettük a VOC kibocsátást azáltal, hogy olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik környezetbarát formulával dolgoznak, és csökkentettük a CO2 kibocsátást is a környezettudatos termékcsomagolás használatával.