FELLOWES GIVE PROGRAM

A közösség és a kultúra támogatása érdekében a Fellowes létrehozta a GIVE jótékonysági programot. A GIVE elkötelezett az olyan helyi és nemzetközi kapcsolatok kialakításában, melyek az emberiség legnagyobb igényeit elégítik ki. A program irányadó elvei összhangban vannak, a cég és az emberek szívében rejlő értékekkel. A GIVE elkötelezett amellett, hogy 4 kulcsfontosságú területen nyújtson támogatást: szociális szolgáltatások, World Aid és fejlesztés, oktatás, rákkutatás. Megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk azon, hogy egy jobb világot teremtsünk!

A Fellowes partnerei pénzügyileg hiteles szervezetek és olyan projekteken dolgozunk együtt, melyek elkötelezettek a négy kulcsfontosságú terület fejlődésének biztosításában. Jelenleg két projekt fut: a World Vision segítségével tiszta víz biztosítása Mozambikban, az Opportunity International segítségével pedig szakiskolát hozunk létre Nicaraguában.

Minden alkalmazottnak lehetősége van arra, hogy önkéntes munkát végezzen a kijelölt projekteken. (Legfeljebb évi 16 órát, normál munkaidőben) Minden igazgatónak évente legalább 10 órát kell önkéntes munkával töltenie, valamely projekt keretein belül.

Az „Employee Choice Grant” program keretein belül évente kiválasztunk egy alkalmazottat, aki egy jelentősebb hozzájárulásnak köszönhetően támogathatja az általa kiválasztott jótékonysági szervezetet. A kiválasztás egy a munkavállalókból álló bizottság által történik.

Az igazgatósági tagok közül egy valaki minden évben látogatást szervez valamely projekthez. Az utazáson való részvételt minden munkavállaló kérheti. Minden évben 3-5 munkavállalót választanak a csapatba.

Szociális szolgáltatások

A GIVE önkéntes támogatást nyújt a rászorulók számára.

World Aid és fejlesztés

A GIVE támogatói az egész világon jelen vannak, így segítve a rászoruló országokat.

Oktatás

A GIVE olyan szervezetekkel van kapcsolatban, melyeknek célja, hogy az oktatáson keresztül reményt adjanak a hátrányos helyzetű embereknek.

Rákkutatás

A GIVE támogatja az orvostudományt a halálos betegségekkel kapcsolatos kutatásokban.