X

Rólunk

Hivatalosan az 1917-ben létrejött, családi tulajdonban lévő, piacvezető amerikai nagyvállalat, a Fellowes Brands Magyarországért, Szlovákiáért és Szlovéniáért felelős képviselete vagyunk. De ugyanennyire igaz ránk, hogy összehozott a sors egy maroknyi nyitott gondolkodású, egymást támogató, szenvedélyes embert, akiknek a Fellowes nem csak egy munkahely.

Célul tűztük ki, hogy partnereinknek mi legyünk a legjobb választás, hogy az egyedülálló minőségű termékek mellé a legkiválóbb szolgáltatást is mi nyújtsuk. Mindezt pedig úgy – vagy talán éppen azért – mert igyekszünk jól érezni magunkat munka közben is. A recept nagyon egyszerű. Az embert keressük vevőinkben, partnereinkben, beszállítóinkban és természetesen egymásban is. Tudjuk, hogy egyenként miben vagyunk jók, de közben azt sem felejtjük el, hogy a másiknak mik az erősségei. Ezekre építünk nap, mint nap.

Természetesen előfordulnak viták, de ilyenkor is figyelünk a másikra, és nyitottak vagyunk az építő véleményekre. Így fordulhat elő, hogy gyakrabban hozunk jó döntést, mint rosszat. Nálunk természetes, hogy ezen az arányon is folyamatosan javítani akarunk. Élvezettel, jókedvűen. Ez a Fellowes csapata!

Wittmann Róbert

tulajdonos

Kreutz László

ügyvezető

A Fellowes Hungary vezetőjeként kivételesen „szerencsésnek” tartom magam. Nemcsak azért, mert a cég megalakulásának (2011. április 1.) pillanatától teljesen szabadon dolgozhatok annak felépítésén, hanem azért is, mert ezt egy kiemelkedő képességű, egymást támogató, jókedvű kollégákból álló csapatban tehetem. Ezt azért tartom nagyon fontosnak, mert nem hiszek az autokratikus vezetésben.
Azt gondolom, eljárt felette az idő, de az is lehet, hogy sosem volt hatékony.
Ezért igyekszem minél több döntést átengedni a kollégáknak.
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy nyitott, de konfrontációt és felelősséget is vállalni merő kollégákkal dolgozzak, akik azt is elfogadják, ha néha mégis másképp döntök egy-egy kérdésben.
Ha nem dolgozom, akkor igyekszem olyan tevékenységet választani, ami teljesen kikapcsol.
Talán épp ezért volt a repülés, a szél, a sebesség mindig is jelen az életemben. Korábban szörföztem, majd 10 évig aktívan siklóernyőztem.
Ma már inkább motorozom, vagy kint vagyok a modellreptéren és RC helikoptereket reptetek.
Emellett a zene is fontos szerepet tölt be az életemben, ezért 5 éve elkezdtem dobolni tanulni. De őszintén megvallva, mindenfajta erőfeszítés nélkül kibírok néhány napot bármelyik tengerparton olvasva, szeretteim és finom koktélok társaságában.

Gagán Márti

logisztikai koordinátor

2020 februárjában kerültem a csapatba. Hamar kiderült számomra, hogy végre megtaláltam a helyem, mert most munka közben olyan emberek vesznek körül, akik a maguk területén profik, a magánéletben pedig nyitott, vidám személyiségek.

Szeretem a változatos, összetett, felelősséget is igénylő feladatokat, így logisztikai koordinátorként maximálisan kiteljesedhetek. Igyekszem a cég jól működő folyamatait átvenni, de lehetőségem van fejleszteni is azokat, ha van rá ötletem. Fontos tényezőnek tartom ebben a harmonikus emberi kapcsolatokat, ezért erre nagy hangsúlyt fektetek.

A logisztikai feladatok mellett az én felelősségem a szerviztevékenységünk koordinálása is, mely legalább annyi kihívást jelent. Alapvetően nem szeretek feladat nélkül ülni a munkahelyemen, de ezen a területen akkor vagyok elégedett, ha minél kevesebb a dolgom.

A magánéletemben a változatosságot keresem, így szívesen töltöm aktívan,  sportolással a szabadidőmet, de belefér egy jó könyv vagy egy kis rajzolás is.

Csala Kitti

marketing koordinátor

Hosszú ideje vagyok a Fellowes csapat tagja különböző munkakörökben, marketingesként 3 éve erősítem a céget. Kis túlzással a határidőnaplóm olyan, mint a Google, ha valamit nem találok meg benne, akkor az nem is létezik.
Hogy miért lettem marketinges? Mert tökéletesen tudok azonosulni azzal a kettősséggel, ami a munkámat jellemzi. Egyaránt megkívánja a következetes, stratégiai jellegű gondolkodásmódot, de lehetőséget hagy arra, hogy elrugaszkodjak néha a valóságtól, és szabadon szárnyaljon a fantáziám. Szeretem azon törni a fejem, hogy vajon mivel lehet hatni az emberekre, mi az, ami igazán megfogja őket.
Jó ideje az irodai ergonómia kategóriájának felelőse is vagyok, amit szívügyemnek tekintek. Az egészséges életmódot alapvetően fontosnak tartom, így egyáltalán nem esik nehezemre az ezzel kapcsolatos értékek közvetítése.
A magánéletben sem mindig ragaszkodom a valósághoz, szeretek könyvekben elmerülni, ezáltal új világokat, új szemléleteket megismerni.

Pataki Gábor

üzletfejlesztési vezető

A feladatom az AeraMax Professional légtisztító berendezések bevezetése, és az üzlet folyamatos fejlesztése Magyarországon. Kifejezetten vonzónak találom, hogy a nulláról, önállóan építhetek fel valamit, és világszinten úttörőnek számító küldetést láthatok el hasonló kihívásokkal rendelkező külföldi kollégáimmal együttműködve. Számos új területet és sok új embert ismerhetek meg munkám során, s mivel a feladat kifejezetten összetett, használhatom problémamegoldó képességeimet is.

Hiszek abban, hogy egy jobb világot teremtünk ezekkel a berendezésekkel, fontos számomra, hogy munkám során valós értéket hozzak létre. Háromgyermekes apaként nagyszerű érzés megbizonyosodnom arról, hogy tevékenységünk számos haszna mellett, rengeteg gyermek lélegez be egészségesebb, tisztább levegőt a mindennapokban.

Ahogy a szakmámban, úgy hobbimban is erőteljesen megjelenik a versenyszellem. Évek óta vagyok szenvedélyes gokartversenyző, kiemelkedő eredményeket sikerült elérnem hazai, illetve nemzetközi megmérettetések során egyaránt. Ez a megszállottság mára már ott tart, hogy versenycsapatot alapítottam, melynek tagjaival szabadidőnkben változatos módon népszerűsítjük ezt a nagyszerű sportot, egyfajta véleményvezér szerepet betöltve. Versenyeket szervezésében veszek részt, illetve mentorként is segítem a fejlődni vágyóknak.

Devecsai Dávid

kereskedelmi asszisztens

2020 novembere óta vagyok a Fellowes csapat tagja. Egyetemistaként pedig szeptemberben kezdtem meg tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodás és Menedzsment alapszakán, valamint a Studium Generale nevű diákszervezet keretein belül tanítok középiskolásokat.

Rövid pályafutásom alapján azt tudom mondani, hogy a Fellowes-nál dolgozni olyan érzés mint egy befogadó, produktív és pozitív beállítottságú második család részesévé válni. Pályakezdőként elmondhatom magamról, hogy szerencsés vagyok amiért ilyen helyen, ilyen emberekkel dolgozhatok együtt és tanulhatok tőlük új dolgokat.

A munkahelyen keresem a kihívást jelentő helyzeteket és szeretném a vállalat működési folyamatának minden részét kiismerni amennyire lehet. Ezért is van, hogy ahol tehetem besegítek az egész csapat munkájába, de alapvetően a logisztikán belül foglalkozom kisebb munkafolyamatokkal.

Nagyon fontosnak tartom azt, hogy egészséges életet éljek mind fizikai, mentális, lelki és spirituális értelemben, valamint, hogy ebben másokat is segítsek. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, filmekkel foglalkozni és még sok mást.