Főoldal » Megoldásaink » Hogyan válasszon lamináló gépet?

Hogyan válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő lamináló gépet?

A laminálás segítségével gyorsan és egyszerűen megóvhatja dokumentumait és növelheti azok minőségét, esztétikai értékét. Az által, hogy a papírt vagy kártyát egy műanyag réteg borítja, a dokumentum időtállóvá válik, megjelenése pedig professzionálisabb lesz.

A Fellowes lamináló gépek a gondos tervezésnek és precíz gyártásnak köszönhetően kiemelkedően megbízhatók és felhasználó-barátak. Büszkék vagyunk arra, hogy elmondhatjuk, csak a mi laminálógépeink 100% elakadásmentesek, amennyiben Fellowes® lamináló fóliával használja azokat a tökéletes végeredmény érdekében.

Fontos, hogy olyan gépet válasszon, mely leginkább megfelel az Ön laminálási igényeinek. A Fellowes® laminálógépek leginkább a használat gyakorisága/intenzitása és a laminálható fóliavastagság alapján különböztetjük meg. Minél vastagabb a fólia, annál sokoldalúbb a gép és többféle felhasználási beállítást alkalmazhatunk. A laminálási tippekhez és ötletekhez kattintson ide.

A Fellowes® megkönnyíti a választást a laminálógépek közül - egyszerűen válaszolja meg a következő három kérdést:

 

  1. Hol és milyen gyakran szeretné haszálni a laminálógépet?
  2. Milyen méretű és vastagságú lamináló fóliával szeretne laminálni?
  3. Mely egyedülálló Fellowes® tulajdonságokkal szeretné megkönnyíteni a laminálást?

 

1. Hol és milyen gyakran szeretné használni a laminálógépet?

A Fellowes® termékválasztékát minden felhasználói igényt figyelembe véve fejlesztették ki. Akár alkalmanként szeretné használni a laminálógépet otthon, akár minden nap az irodában, minden eshetőségre tudunk egyszerű és gyors megoldást javasolni, mert a Fellowes® termékválasztékában mindenképpen ott van az Ön ideális laminálógépe is.

2. Milyen méretű és vastagságú lamináló fóliával szeretne laminálni?

A Fellowes® kínálatában megtalálhatóak A4-es és A3-as laminálógépek egyaránt. A papíradagoló nyílás szélessége egy meghatározó szempont lehet a kiválasztásnál, hiszen minél nagyobb a nyílás, annál nagyobb rugalmasságot biztosít az Ön számára a különböző méretű dokumentumok laminálása során. Érdemes mindig megfontolni egy nagyobb gép megvásárlását, mellyel nagyobb dokumentumokat is le tud laminálni, mint amire általában szüksége van, így a laminálás soha nem fog gondot okozni Önnek, legyen az egy névjegykártya méretű, vagy akár egy A3-as dokumentum.

Lamináló fóliáink különböző méretekben és vastagságban kaphatók. Hogy még többet megtudjon arról, hogyan kell kiválasztani a megfelelő lamináló fóliát, kattintson ide. A Fellowes® lamináló fóliák vastagsága 80 és 250 mikron között van. Minél vastagabb fóliával szeretne laminálni, annál sokoldalúbb lesz az a készülék, melyet céljai elérése érdekében kiválaszt.

3. Mely egyedülálló Fellowes® tulajdonságok könnyíthetik meg a laminálást

Ha már kitalálta, hogy melyik gép is felelne meg leginkább az Ön igényeinek, érdemes még megfontolni az egyedi Fellowes® funkciókat is, melyek még egyszerűbbé, könnyebbé és gyorsabbá teszik a laminálást. A kiemelkedő műszaki paramétereknek, innovatív tulajdonságoknak és díjnyertes kialakításuknak köszönhetően, a Fellowes® lamináló gépek egy új szintre emelik a felhasználóbarát kialakítás fogalmát. Ismerje meg a következő egyedi Fellowes® innovációkat.

Gondtalan munkavégzés
100% Jam Free technológia: minden Fellowes® laminálógép 100% elakadásmentes, amennyiben Fellowes® lamináló fóliát használ.
Egyszerű használat
AutoSense™: Az egyedülálló AutoSense technológia felméri a gépbe helyezett fólia vastagságát és a gép szükséges beállításait automatikusan elvégzi.
AutoLam funkció: felismeri a behelyezett fólia vastagságát és automatikusan beállítja a szükséges hőmérsékletet és sebességet.
Érintőképernyő: Modern, fiatalos designt és rendkívül egyszerű kezelhetőséget biztosít.
Rendkívüli gyorsaság
InstaHeat: Rendkívül gyors felmelegedést tesz lehetővé, melynek köszönhetően a gép 30-60 mp alatt az Ön rendelkezésére áll.
Hot Swap technológia: lehetővé teszi a különböző fólia vastagságok közötti azonnali váltást, bármilyen típusú laminálófóliát lelaminál egy hőmérsékleten, nincs felmelegítési és lehűtési idő a különböző laminálófóliák használata között.
Tökéletes biztonság
HeatGuard™ technológia: duplafalú szigetelés a hőmérséklet jobb megtartása érdekében, csökkenti a laminálógép felületi hőmérsékletét, biztosítva, hogy mindig biztonságosan hozzáérhessen.
Állandó minőség
Easy-Access: egy mozdulattal kinyitható szerkezet a lamináló hengerek gyors és könnyű tisztításhoz és karbantartásához, a magas minőségű laminálás érdekében.
Eneriga takarékosság
Sleep Mode funkció: a laminálógép automatikusan alvó állapotba kerül, amennyiben néhány percig nem használják.